Kan grönt te vara farligt?

Dricker du grönt te som jag gör ibland? Passa dig! läs denna artikel om effekterna som kan påverka dig om du dricker mycket. För min del blir det nog en annan sort.

5 svar

 1. Hej!

  Jag kontaktar dig för att jag finner din blogg mycket intressant och välorganiserad. Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig angående ett eventuellt samarbete! Hör gärna av dig via mail så kan vi prata vidare.

  Med vänliga hälsningar,

  Anders.

 2. avstår du från allt som gett nån människa en skada nån gång?

  • Tack för kommentaren!
   Jag avstår det mesta som skadar kroppen. Om man kan avstå från det som skadar kroppen så bör man göra det. Dock är grönt te väldigt gott, men det får tyvärr bli något annat te nu när det kan finnas en eventuell möjlighet att man kan skadas.

   • det finns en liten eventuell möjlighet att skadas om man dricker te oavsett vilken. det försvårar för kroppen att ta upp mineraler och vitaminer. aspartam, fluor, strålning från mobil, micro, kemikalier i kläder ger mer skada än en kopp grönt te. det kanske var inte ekologiskt te hon drack så det kan ju också bero på insektsgifter som är kvar i teet. det vet vi inte.

 3. Man bör ju skilja på te och te också. Många smaksatta teer, både gröna och andra, innehåller massa kemiska smaksättare. Det finns bättre alternativ, som är ekologiska och med naturliga smaksättare.

  Själv har jag t.ex helt slutat med pås-te.

  Sedan handlar det väl också handlar det väl också om hur mycket. Vad som helst kan ju vara skadligt om man hinkar i sig abnorma mängder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: